Forhandler log-in
vælge et andet sprog
sofSURFACES logo
duraTRAIN logo
kroslock logo


DuraTrain fitnessgulvfliser

DuraTrain er et overlegent gummigulvsystem, der er udviklet til at give maksimal holdbarhed, komfort, funktionalitet og lydisolering. 

Det øverste lag af fliserne består af små gummistrenge, som er lagt ind i hinanden og skaber et slidsikkert lag. Knopperne på undersiden (både solide og hule) er lavet af gummigranulat, der skaber en fjedrende effekt. KrossLock-systemet sikrer, at der ikke kommer revner. Fliserne har en meget lille, flad rejfet kant. Snavs ikke kan ophobes i dem og belægningen er meget nem at rengøre. Belægningen fås i 4 forskellige tykkelser: vores produkter matcher altid dine behov.

I tilfælde af alvorlige støjgener som følge af faldende tunge vægte, kan der vælges en kombination af forskellige tykkelse. Ligger dit fitnesscenter på første sal, eller måske i et indkøbscenter eller hotel? Vores gulve kan gøre en forskel, en god nabo er bedre end en ven ...

duratrain floor tile

Duratrain gulvfliser Riverbank Acoustical Company udførte omfattende og unikke lydtest på vores gulve i henhold til ASTM- og ISO-standarder. De udførlige testrapporter kan rekvireres. Afhængig af tykkelsen kan vi reducere støjgener med mere end 40 dB. Løft vægte på op til 400 kg direkte på fliserne, dyrk crossfit-, konditions-, vægttræning, yoga eller gruppeundervisning, det hele er muligt på DuraTrain gulv. Vi tilbyder 10 års garanti på vores gulve, og vi leverer dem sammen med Floorscore® certifikatet: der er ingen skadelige kemikalier i vores fliser, som kan udledes i luften.

duratrain floor tile

Plus Serien


Hybrid Serien

DESIGN DIN 
ÆGNING

Prøv vores nye designprogram til legepladsen.

Opret en brugerdefineret legepladsbelægning ved at kombinere et næsten ubegrænset antal farver.

Prøv nu

Make an inquiry

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form