Forhandler log-in
vælge et andet sprog
sofSURFACES logo

Sikkerhed

Vores produkter beskytter dig, de mennesker, du arbejder med, og de materialer, du arbejder med. Om det er faldende børn, tunge vægte, der falder på betongulve eller sart tagdækning, der skal have et bord stående, kan du stole på, at vores produkter giver den rigtige beskyttelse.
DuraSafe giver suverænt stødabsorbering, DuraTrain modstår faldende vægte på op til 400 kg og DuraStrong beskytter dit tag mange år i fremtiden

Levetid

Vores produkter er udviklet til at modstå de skrappeste forhold. Vi har benyttet fliser i mange år i både strenge vinterforhold som du finder i Alaska og meget varme og UV-intensive forhold som i Dubai: ingen af dem har en negativ indvirkning på vores fliser. 

Det øverste lag består af gummirester, som kan modstå al slags vejr. Fliserne kan også absorbere den styrke og kraft, der udløses, når en tung håndvægt tabes fra skulderhøjde. 

Udseende

Vi lægger stor vægt på funktionalitet, men også på udseende. DuraSafe- og DuraStrong-fliserne fås i Plus- og Premium-farver. DuraTrain-fliser fås i Plus- og Hybrid-farver. Lav din egen farve med vores farverenderingsprogram og skab en farve, der passer til dit projekt.

Bæredygtighed

Da vi primært arbejder med de bedste genbrugsmaterialer, kan vi levere maksimal kvalitet med den mindste påvirkning. Ved at bruge vores produkter, kan du bl.a. optjene LEED- og BREEAM-point. Efter deres levetid er udløbet kan vores produkter sagtens laves om til råvarer.. 

Minimal vedligeholdelse

Når vores fliser er blevet monteret, skal du blot nyde dem. De er nemme at rengøre og vi garanterer, de vil beholde deres egenskaber uden nogen særlig vedligeholdelse. Vores legepladsfliser vil f.eks. beholde deres stødabsorberende egenskaber selv uden vedligeholdelse. Garanteret levetid!