Forhandler log-in
vælge et andet sprog
sofSURFACES logo

DuraStrong-tegl:

Selvfølgelig vil din tagterrasse se pænere ud, hvis du gør den ren med en højtryksrenser hvert år. Men ingen vedligeholdelse har ingen indvirkning på teglene overhovedet.

DuraTrain-fitnessfliser:

Det er nemmest at rengøre duraTrain-fliser med en gulvvasker, såsom Kärcher BR40/10C. Manuel gulvvask virker også selvfølgelig.

DuraSafe-legepladsfliser:

DuraSafe-gulve er absolut vedligeholdelsesfri. Når du vælger den rette stødabsorberende belægning, er vedligeholdelse og vedligeholdelsesomkostninger en vigtige faktorer at tage hensyn til. De fleste købere tage vedligeholdelsesomkostningerne til løs bundmateriale i betragtning, men nogle gummigulve og kunstgræs har brug for en masse vedligeholdelse for at overholde stødabsorberingskravene.

Sandheden, når det kommer til vedligeholdelse:

En masse gummigulve, og især støbegulve, har brug for en masse vedligeholdelse for at overholde kravene. Hvorfor? Støbegulve er meget porøse og stødabsorberende materiale er skabt af luftpuder ind imellem gummien. Når disse luftkamre fyldes op med sand eller andet snavs, reduceres stødabsorptionen kraftigt. Jo længere snavs forbliver på gulvet, jo dybere synker det ind i systemet, og jo sværere er det at rengøre. Det anbefales ofte tilføje en ny belægning på gulvet, men dette bidrager ikke til de stødabsorberende egenskaber og ofte meget dyre.

Kunstgræs

I kunstgræssystemer anvendes sand til at holde fiberen stående op. Når al sandet er blevet spillet væk, ligger fiberen fladt og slides hurtigt. Det er meget vanskeligt at rengøre kunstgræs. Kunstgræs skal fejes mindst to gange om året, hvilket tilføjer forbundne omkostninger.

Hærværk

Desværre forekomme der ofte hærværk på legepladser. Kunstgræs og støbegulve er vanskelige at reparere, og omfatter høje reparationsomkostninger.

Løsningen

SofSurfaces har et andet syn på udførelsen af stødabsorberende belægninger; det er helt forskelligt fra andre gummifliser eller støbte legepladsbelægninger. Vores fliser er et tykt toplag, hvor snavs ikke kan komme ind. De stødabsorberende egenskaber er skabt af hule knopper på undersiden. Derfor kan vi tilbyde en livsvarig garanti på stødabsorbering uden behov for vedligeholdelse. KrossLock-systemet forbinder fliserne, hvilket sikrer at de er modstandsdygtige over for hærværk.

Hvis reparation er nødvendig, tager det normalt kun tager 1 time og koster kun 50 euro.  Vores flisers gennemtænkte design kombineret med unikke stødabsorberende egenskaber og bæredygtighed sikrer, at vores system er vedligeholdelsesfri.

Slutresultatet

Vores system vil, over en periode på 15 år, ikke alene tilbyde den bedste stødabsorbering, det vil også være den billigste løsning, med garanti!

Photo of poured in place vs duraPLAY